Çankırı’da Yeni Gün
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında Adnan Menderes İlkokulu öğretmenleri anlamlı bir çalışmaya imza attılar.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden, Adnan Menderes İlkokulu’nda bulunan öğretmen ve personel için birer adet fidan olmak üzere toplam 23 fidan temin edip, okul idarecileri, öğretmenleri, personeli ve gönüllü velilerle birlikte okul bahçesinde 23 fidanı toprakla buluşturarak öğretmenler gününü daha anlamlı hale getirdiler.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Etkinlikte emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve okul personelimize teşekkür ederiz.” denildi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Nisan 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Nisan 2023EKONOMİ
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.