Çankırı’da Yeni Gün
Esen, “Dar gelirli vatandaşımızdan da gerekirse ücret almayalım. Herkes eşit anlamda faydalansın diye böyle bir düşüncemiz oldu” dedi.
Esen, “Bütün vatandaşlar buradan yararlansın”
Çankırı Belediyesi Meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde bulunan toplantı salonunun nikah salonu olarak kullanılması ve salon ücretinin belirlenmesi konusunda belediye encümenine yetki verilmesi konusu ele alındı.
Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Daha önce hangi siyasi parti iktidarsa, belediye kimdeyse o kullandı. Bizde diyoruz ki; bütün vatandaş buradan faydalansın. Dar gelirli vatandaşımızdan da gerekirse ücret almayalım. Herkes eşit anlamda faydalansın diye böyle bir düşüncemiz oldu” dedi.
Başkan Esen tarafından yapılan bilgilendirme sonrasında gündem maddesi kabul edildi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023EKONOMİ
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.