DOLAR 20,8129 0.11%
EURO 22,5363 1.22%
ALTIN 1.322,780,80
BIST %
BITCOIN 5611270,05%
Çankırı
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

106 okunma

Başkan Esen, her Cuma vatandaşla buluşacak

ABONE OL
11 Ocak 2020 10:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, düzenlediği “Halk Günü”nde hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinledi. İstek ve şikâyetleri tek tek not aldıran Esen, kısa sürede çözüme kavuşacak durumlar için birim müdürlerine talimat verdi.

Çankırı Belediyesi,  Cuma gününü “Halk Günü” olarak belirledi. Her hafta Cuma günü vatandaşlar ile bir araya geleceklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yılın ilk halk gününde onlarca vatandaş ile yüz yüze görüşerek onları makamında ağırladı. Vatandaşların istek ve önerilerinin yanı sıra şehrin ihtiyaç duyduğu projeler hakkında da istişare eden Esen, “Belediye, halk için vardır. Halkımızdan aldığımız gücü, hizmetlerimizle halkımıza vermek istiyoruz. Onlarla iç içe olmaya, istek, şikâyet ve önerilerini dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen proje ve fikirleri de değerlendirmek istiyoruz. Belediyemizin kapıları halkımıza her zaman açık.” dedi.

Esen, Çankırı’yı üretken, ekonomik ve yaşanabilir bir kent haline dönüştürecek hizmet yolunda en büyük destekçilerinin yine Çankırı halkı olacağını ifade etti. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.