Çankırı’da Yeni Gün
Çankırı Merkez’de hizmet veren İlimizin önde gelen mobilya mağazalarından Başkent Halı Mobilya, geçtiğimiz Cumartesi günü Carşamba Pazarı’nın karşısında Çankırı’nın en büyük mobilya mağazasının açılışını yüzlerce hediye dağıtımı ile yaptı.
Çankırı’nın en büyük mobilya mağazası Başkent Exclusive, Cumartesi günü saat 14:00’da Çankırı İl Müftü Yardımcısının dualarının ardından kurdele kesimi ile açılışı yapıldı. Açılışta Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen ismi Karadenizli oyuncu Süleyman Yağcı’nın (Fısfıs İsmail) katılımları ile devam edildi. Çekilişte Süleyman Yağcı’nın çekiliş çekmine geçişi ile yüzlerce hediye dağıtıldı.
Sürpriz özür dileme
Programda birde Başkent Exclusive’nin çekilişi esnasında eşi ile arası bozulan A.Ş. sahneye çıkıp halkın önünde eşine karşı yanlış tavırlarda bulunduğunu aktararak eşini özür dilemek ve kendini affettirmek için sahneye davet etti. Eşi sahneye çıktıktan sonra eşinden özür dileyen A.Ş.’yi Süleyman Yağcı ve bütün çekilişe katılan bütün halk alkışlarla destekledi. Eşinin A.Ş.’yi affetmesi üzerine Süleyman Yağcı’da A.Ş.’yi tebrik ederek Meşhur fısfısını A.Ş.’ye hediye etti. Çiftin barışmasına ithafen birde halı hediye edildi. Çiftin barışmasının ardından çekilişlere kaldığı yerden devam edildi.
Program boyunca vatandaşa tatlı, yemek ve balon dağıtımı yapıldı.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023EKONOMİ
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.