Çankırı’da Yeni Gün
Çankırı Belediyesi tarafından, Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Hariç diğer tüm Hanımlar Lokalleri kapatıldı.
18 Temmuz 2011 tarihinde Çankırı Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Hanımlar Lokallerinin hepsi kapatıldı.
Kadınların bedensel ve sağlıklı yaşam aktivitelerine katkı sağlarken emek ve becerileri de gün ışığına çıkarmak amacıyla Çankırı Belediyesi tarafından 2011 yılında şehrin değişik mahallelerinde açılan hanımlar lokallerinde Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi hariç tamamı kapatıldı.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Haziran 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Haziran 2023EKONOMİ
01 Haziran 2023BÖLGESEL
01 Haziran 2023BÖLGESEL
01 Haziran 2023BÖLGESEL
01 Haziran 2023BÖLGESEL
01 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.