Çankırı’da Yeni Gün
Çankırı Serhat Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü 2019-2020 döneminin açılışını izci ve izci aileleriyle birlikte yaptı.
Sergenç Kulübü Başkanı Adem Salih Aktepe geçen seneki yapılan etkinlikler hakkında bilgi vererek kulüp olarak birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini ve bu yıl da her hafta farklı etkinliklerle izcilerle buluşmak istedikleri belirtti.
Kulüp lideri Osman Nuri Uçak da yapılan etkinliklerin dolu dolu geçtiğini, izcilere farklı deneyimler yaşattığını anlattı.
Bu yeni dönemde de kulüp olarak faaliyetlerine devam edeceklerini belirtip izci ailelerinin istek ve önerilerini dinlediler. Ayrıca program sonunda Bolu’ da yapılan mahalli kampta birinci olan izcilere aileleri huzurunda teşekkür ederek yeni yılda yeni proje atacaklarını ifade ettiler.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Kasım 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Kasım 2023EKONOMİ
29 Kasım 2023BÖLGESEL
29 Kasım 2023BÖLGESEL
29 Kasım 2023BÖLGESEL
29 Kasım 2023BÖLGESEL
29 Kasım 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.