Çankırı’da Yeni Gün
Ilgaz Yukarı Mahalle Hastane Caddesi ile Çankırı Caddelerinin kesiştiği yerde bulunan Ziraat Bankasının,5 yıl önce ilçeye daha iyi hizmet verebilmek için Garaj sokakta bulunan kiralık bir yere taşınmasıyla boş kalan kendi binası, Satışa çıkmasına rağmen bir türlü alıcı bulunulamayan 5 katlı betonarme bina, nihayet sahibini buldu.
Yerel seçimler sonrası hummalı bir şekilde çalışmaya başlayan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, bu konuya da el atarak bu atıl binayı fazla deforme olamadan kamu yararına kullanılmak üzere ilgili banka Genel Müdürlüğü düzeyinde yaptığı girişimler sonucu sembolik bir fiyatla 185 bin Tl bedelle Ilgaz Belediyesine kazandırdı.
Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk:”İlçemize kazandırdığımız bu yapıyı kısa bir zamanda kamu yararına kullanılmak üzere restore ederek halkımızın hizmetine sunacağız”dedi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Ocak 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Ocak 2023EKONOMİ
29 Ocak 2023BÖLGESEL
29 Ocak 2023BÖLGESEL
29 Ocak 2023BÖLGESEL
29 Ocak 2023BÖLGESEL
29 Ocak 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.