DOLAR 28,9208 0.08%
EURO 31,4850 -0.1%
ALTIN 1.924,021,84
BIST %
BITCOIN 11427471,92%
Çankırı
10°

KAPALI

06:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yakup Karaman
Yakup Karaman
145 okunma

Güngör, “Her şey Yapraklı’mız için”

ABONE OL
15 Eylül 2020 09:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yakup Karaman

Çankırı’da Yeni Gün

Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Yapraklı’da yapılan yürüyüş yolunun %60’lık kısmının tamamlandığını duyurdu.

Güngör, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ‘Herşey Yapraklı’mız İçin’ diyerek, “Dünya genelinde yaşanan pandemi sürecinde sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık.

Bu süreçte sağlıklı yaşama katkı vereceğini düşündüğümüz yürüme ve koşma aktivitesi için  siz değerli hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Allah’ın izniyle yürüyüş yolumuzun %60 lık kısmı bitmiş durumda.

Bu süreçte  aydınlatma armatürlerini almamıza  100.000,00 TL ödenek çıkarttırarak vesile olan Sayın Vekilimiz Salim Çivitçioğlu’na,

Yine aydınlatma direklerimizi belediyemize hibe eden YAPRAKDER Başkanımız sayın Ahmet Harput, yönetimi ve kıymetli üyelerine, yürüyüş yolu ve aydınlatma direklerini dikmek için protokol sürecinde bizlere  yardımcı olan Karayolları Bölge Müdürümüz Yüksel Oğuzhan’a ve yürüyüş yolundaki yerlerini hazırladığımız dinlenme bölmelerine koyulacak olan bankların sözünü veren kıymetli ağabeyim Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen’e sonsuz teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.