Çankırı’da Yeni Gün
HSK üyesi Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak ve Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uğur Bay’da Köseoğlu’na eşlik ettiler.
Ziyaret sırasında mesleğe yeni başlayan Av. Oğuz Kendir yeminini ederek Avukatlık ruhsatını da Prof Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nun elinden teslim aldı. Görüşmede yargının güncel sorunları konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Sonrasında heyet Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ı ziyaret ettiler.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023EKONOMİ
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.