Çankırı Belediyesinin kadın çalışmaları kapsamında düzenlediği bilgi ve beceri kurslarının yeni dönem kayıtları devam ediyor. Yeni sezonda da Çankırı’da yaşayan kadınların dikkatini çekecek bilgi ve beceri kurslarının eğitimleri 4 Ekim Pazartesi günü başlıyor.
Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek yeni sezon kurslarını oluşturdu. Kurs kayıtlarını almaya devam eden Merkez, 19 farklı alanda eğitim düzenleyecek. Kurslar arasında Kura’n-ı Kerim, Arapça, örgü, ahşap boyama, resim, iğne oyası, takı tasarımı, şiş dantel, organik oyuncak /amigurumi), kumaş yakma, tel kırma, ev tekstili hazırlama, dekoratif el sanatları, kanvas çanta yapımı, sepet süsleme, ipek böceği kozası, boncuk işleme, filografi, gazeteden geri dönüşüm eğitimleri yer alıyor.
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Pandemi döneminde ne zaman açılacağı en çok sorulan yerlerimizden birisi de Kadın Eğitim Kültür Merkezimizdi. Çankırı’da yaşayan hanımefendilerin yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkânlarını buldukları bu mekânımız, sosyalleşmek için de onlara güzel bir fırsat sunuyor. Kurslarımızı ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023EKONOMİ
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.