Çankırı’da Yeni Gün
Çankırı’da Koruma ve Bakıma Muhtaç Çocuk, Engelli, Yaşlı ve Kadınları Koruma Derneği, Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde bulunan çocuklarla kahvaltı programımda bir araya geldi.
Minik öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olmak amacıyla dernek üyelerinin katılımıyla düzenlenen program Omar Çavuş Çiftliği’nde gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Dudu Sevindim, “Çocuklarımızın karne sevinçlerine ortak olmak için bugün burada bir araya geldik. Sevinçlerini paylaştık. İkinci dönem sonunda da güzel karneleri kutlamak istiyoruz. Çocuklarımızı severek, sayarak büyütürsek vatanımıza milletimize hayırlı olurlar. Biz çocuklarımıza gönüllü aile oluyoruz” şeklinde konuştu.
Muhabir: İlhan Onay
ÇANKIRI GÜNDEMİ
22 Mart 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
22 Mart 2023EKONOMİ
22 Mart 2023BÖLGESEL
22 Mart 2023BÖLGESEL
22 Mart 2023BÖLGESEL
22 Mart 2023BÖLGESEL
22 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.