Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, akademik birim ziyaretleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri ile görüştü. Toplantıda ilk olarak Dekan Prof. Dr. Osman Gümüşçü, fakülte hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sayısal olarak öğrenci yoğunluğumuzun fazla olduğu bir fakülte. Yaptığımız ön incelemede aktif ve istihdama yönelik bölümlerimiz, lisansüstü programlarımızın yanında her ne kadar uluslararası öğrenciler olarak tanımlasakta gönül coğrafyamızdan birçok öğrenciye, eğitim ve koruyuculuk yapıyoruz. Yükseköğretimin amacı devam eden eğitim öğretim ve nitelikli insan yetiştirmenin yanı sıra bilimsel araştırma ve geliştirmedir. Üretilen bilginin topluma ve teknolojiye dönüşümü noktasında hep birlikte çaba sarf edeceğiz. İktisadi ve İdari Bilimler her açıdan bizim için önemli. ” dedi.
Rektör Çiftçi, kovanından çıkmayan arı kaliteli bal yapmak için gerekli hammaddeyi toplayamaz. Kovanımızdan çıkacağız, yorulmadan dinlenmeden uçacağız ve kaliteli bal için gerekli besinleri toplayacağız. Bu kapsamda da özü Ortak akıl ve ortak yönetim anlayışı ile projelerimizi birlikte başaracağız, diyerek gayrete çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Rektör Çiftçi, toplantının ardından, akademisyen ve yöneticilerle ayrı ayrı görüşerek talep, öneri ve şikayetlerini dinledi ve çözüm önerilerini sundu.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
10 Haziran 2023EKONOMİ
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023BÖLGESEL
10 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.