Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü 1,5 yıllık aranın ardından tekrar yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerini önce Şehirlerarası otobüs terminalinde karşıladı sonra ise gün boyu kampüs içerisinde onlarla birlikte olarak hoş geldiniz dedi ve talep ve önerilerini dinledi.
Rektör Çiftçi, sabah saatlerinde Çankırı Şehirlerarası otobüs terminalinde Çankırı’ya gelen öğrencilerimizi karşıladı. Barınma ve ulaşım konusunda ihtiyaçları yerinde inceledi.
Burada bulunan bazı öğrencileri makam aracı ile Uluyazı kampüsünde bulunan KYK yurdu ve dersliklerine bırakan Rektör Çiftçi, daha sonra fakülteler, derslikler, yemekhane ve kampüs içerisinde bulunan sosyal alanlarda öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı ve başarılı olmasını ileten Rektör Çiftçi, yaşanılan pandemi sürecinde yüz yüze eğitimin, eğitim, sosyal hayat ve insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu anlamamızı sağladığını söyledi.
Öğrenciler ise üniversitenin ilk gününde büyük bir özlemle geldikleri Çankırı’da hem şehirlerarası otobüs terminalinde Rektör tarafından karşılanmaktan hem de sınıflarında ve kampüs içerisinde Rektör Çiftçi’nin kendileri ile bir arada olmasından ve sorun ve önerilerini birebir iletip çözüm bulunmasından çok mutlu olduklarını ifade ederek, ÇAKÜ’lü olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını söylediler.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
27 Eylül 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
27 Eylül 2023EKONOMİ
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.