Çankırı’da Yeni Gün
Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganıyla gerçekleştirilen Covid-19 denetimleri devam ediyor. Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, bu kez de Esentepe Caddesi ve Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda denetime çıktı. Çankırı’nın en yoğun bölgelerinden biri olan Buğdaypazarı Mahallesindeki Esentepe Caddesindeki esnafları denetleyen Vali Ayaz, esnaf ve vatandaşlara Maske, Mesafe, Temizlik hatırlatması yaptı. Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda da denetim gerçekleştiren Vali Ayaz, burada dinlenen ve piknik yapan vatandaşlarla sohbet ederek, Covid-19 tehlikesine karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Denetimlerde Vali Abdullah Ayaz’a İl Göç İdaresi Müdür Vekili Yusuf Keten, Halk Sağlığı Müdürü Hasan Karayel ve diğer yetkililer de eşlik etti.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Eylül 2023EKONOMİ
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023BÖLGESEL
29 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.