DOLAR 32,4071 -0.09%
EURO 34,6247 -0.54%
ALTIN 2.388,01-1,92
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1954745-4.3105%
Çankırı
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

84 okunma

Vali Ayaz: “Türk Jandarması, dünyadaki emsalleri arasında kuşkusuz en güçlüsüdür”

ABONE OL
11 Haziran 2022 17:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 183. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vali Ayaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1839’dan günümüze 183 yıllık şanlı mazisiyle huzurun ve güvenin timsali olan Türk Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın kahraman mensuplarının gururunu paylaşıyorum.

Her daim vatanına ve milletine sadakatle bağlı, tevazu ve fedakârlık örneği bir kanun ordusu olarak adından söz ettiren Türk Jandarması, dünyadaki emsalleri arasında kuşkusuz en güçlüsüdür. Geniş bir sorumluluk sahasında vatandaşlarımıza hizmet eden Jandarmamız, sistemlerinin modernizasyonu, beşeri ve teknik kapasitesinin artırılması ve diğer kurumlarımızla entegrasyonu sayesinde son dönemlerde nitelik ve nicelik açısından büyük bir gelişimle başarılarına başarı katmaya devam etmektedir.

Kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde halkın mal ve can güvenliğinin sağlanmasından terör ve kaçakçılık ile mücadeleye, trafik güvenliğinden düzensiz göç ile mücadeleye kadar çok farklı alanlarda kamu düzeninin sağlanmasında üstlendikleri tüm görevleri büyük bir disiplin ve sorumluluk bilinci ile yerine getirmeleri takdire şayandır. Suç ve suçluya göz açtırmaması yanında, vatandaşlarımızla her zaman iç içe olup darda kalanların yardımına koşması nedeniyle Jandarma, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümünü tebrik ediyor; başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canını bu vatan için feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Giydikleri şanlı üniformanın ağır sorumluluğunu büyük fedakârlıklarla taşıyan, görevleri başındaki tüm jandarma teşkilatı mensuplarımıza başarı, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.