DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20469136.71031%
Çankırı
11°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

104 okunma

Fidan, “Çocuklarınızı Güvenerek İlçe Spor Müdürlüğümüze Gönderin”

ABONE OL
11 Temmuz 2019 09:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Gönlünce pedalla” etkinliği düzenlendi

Çankırı’da Yeni Gün

Çerkeş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gönlünce Pedalla” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çerkeş Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonu önünde başlayan “Gönlünce Pedalla” etkinliğine öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Çerkeş Nevzat Ayaz Kapalı Spor Salonu önünden başlayarak Hükümet Caddesi üzerinde devam edildi. Yaklaşık 100 kişilik bisikletli grup, tur boyunca vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Bisiklet turu sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Basın mensuplarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Çerkeş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hakkı Fidan, “Gönüllülük Projesi kapsamında bugün değişik bir etkinlik yaptık. Yoğun katılım oldu. Sizlerde bize destek oldunuz teşekkür ederim. Gençleri bir araya getirdik. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bundan sonra da inşallah değişik projelerle, halkın ve gençlerin ilgisini çeken heyecan verici projelerle yine bu etkinliklerimiz devam edecek.” diyerek etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Bu tür etkinliklere ilgiyle katılan sporcular zaman zaman etkinliklerin devam etmesini istedi. Çerkeş Gençlik Spor Voleybol antrenörü Halil Yüceer yaptığı açıklamada, “Gönüllülük Projesi kapsamında gençlerimizi bir araya getirdik. Amacımız birlikte eğlenmekti. Kurumumuz 7/24 gençlerimizin hizmetindedir. Gençlerimiz istediği zaman kullanabilirler. Biz her zaman onların yanındayız, gençlerimiz istediği sürece” dedi.

Yaz okulları hakkında bilgi veren İlçe Müdürü Fidan, “Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi bünyesinde bu sene, diğer senelerden farklı olarak birçok branşta yaz sporu okulu açtık.

Sadece gençlere yönelik değil ilçemizde spordan uzak kalmış Kadınlara yönelikte kurumumuza yeni atanan spor eğitim uzmanı eşliğinde site aerobik ve plates kurslarımız var. Akşam saat 20.00’den sonra voleybol ve basketbol kurslarımız var. Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğümüz birçok branşta hizmet veriyor.

Benim velilerden ricam çocuklarınızı hiç çekinmeden güvenerek İlçe Müdürlüğümüze gönderin. Biz burada iyi sporcu ve ahlaklı bireyler yetiştirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Halkımız, günün hangi saati olursa olsun spor salonumuzu kullanabilirler.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.