DOLAR 32,4355 0.01%
EURO 34,7881 -0.18%
ALTIN 2.430,08-0,19
BIST 10.082,771,69%
BITCOIN 20656500.74146%
Çankırı
19°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

119 okunma

SON NEFESİMİZİ VERİNCEYE KADAR ÇALIŞACAĞIZ

ABONE OL
24 Aralık 2020 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Gazetemiz Yazarı Fatih Karamaz tarafından MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt ile gerçekleştirilen röportajda, 2021 yılı planları da ele alındı. Başkan Kurt teşkilatının 2021 yılı planlarını ve yeni yıl mesajını gazetemize anlattı.

“Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız”

Yapılacak olan çalışmalarla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını ifade eden Kurt, “Cennet mekân Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş Beyefendi “Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.” der. Elbette bizim partimiz ve teşkilatlarımız ile ilgili olarak bir yol haritamız, bir takım planlarımız mevcut. Allah’ın izni ve inayeti ile bu planlarımızı tatbik etmek için var gücümüzle çalışacağız. Zaten bir önceki basın toplantımızda çok genel hatları ile çalışma prensiplerimiz ve bakış açımızı sizlerle paylaşmıştım. İlerleyen süreçte yine siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız” şeklinde konuştu.

“Türk İslam âlemine dirlik, birlik, sağlık ve huzur diliyorum”

Yeni yıl mesajı ile ilgili sorumuzda sözlerine MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sözü ile başlayan Kurt, “Bu sualinize ilişkin sözlerime Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Türkiye bir yandan vandal emellerle diğer yandan da virüsün habis etkisiyle başa çıkacak, bu muvaffakiyetle 2021 yılı yeni ve huzur dolu bir dönemin miladı olacaktır. Teslim olmak yoktur, yılmak yoktur, karamsarlık yoktur, korku hiç yoktur. Başaracağız, selin önünü alacağız.” ifadeleri ile başlamak istiyorum. Genel itibariyle hüzün ve acılarla dolu olan bu yılı geride bırakırken gelecek olan yeni yılda bu salgının tamamıyla kontrol altına alınarak bitmesini öncelikle dilerim. 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyen ülkemizle beraber tüm Türk İslam âlemine dirlik, birlik, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

“Cumhur İttifakı’nın samimiyetle yoluna devam edeceği kanaatindeyim”

Lider Ülke Türkiye hedefleri için var güçleri ile çalışacaklarını dile getiren Ahmet Kurt, “Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu prensip olan “Lider Ülke Türkiye” hedefimiz için var gücümüzle çalışacağız. Büyük Türk milletinin bir ferdi olarak 2021 yılına ümitle bakmaktayım. Unutulmasın ki zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle istikbalin parlak ufkunun aralanacağı, Cumhur İttifakı’nın samimiyetle, millet ve vatan sevgisiyle yoluna devam edeceği kanaat ve kararındayım” diyerek sözlerine son verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.