DOLAR 32,4248 -0.02%
EURO 34,7699 -0.22%
ALTIN 2.432,89-0,08
BIST 10.082,771,69%
BITCOIN 20564380.11697%
Çankırı
19°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

179 okunma

“Müslüman Türk toplumunda olmayacak şeyler oluyor”

ABONE OL
24 Aralık 2020 11:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Çankırı’da Yeni Gün Gazetesi olarak, siyasi partilerin il başkanları ile birlikte 2020 yılı değerlendirmesini yapmak ve güncel konuları ele almak üzere yaptığımız röportajda Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci yer aldı.

Gazetemiz Yazarı Fatih Karamaz tarafından gerçekleştirilen röportajda Müjdeci, 2021 yılı planlarını ve yeni yıl mesajını dile getirdi.

“Teşkilatlarımızı sahada var etmek istiyoruz”

Yeni yılda eksik kalan teşkilatlarının tamamını kurmak istediklerini ifade eden Müjdeci, “2021 yılında Cenab-ı Allah inşallah pandemi süresini önümüzden alır. Bu hastalık illeti önümüzden kalkar. 2021 yılı için biz de inşallah eksik kalan teşkilatlarımızın tamamını kurmak istiyoruz. Teşkilatlarımızı sahada var etmek istiyoruz. Çünkü kurduğumuz 8 tane teşkilatımızın; ilçe teşkilatları, kadın koları ve gençlik kolları tam olarak çalışmakta. Hedefimiz 2021 yılı içerisinde 3000 onaylanmış üye sayısına ulaşmak. Çünkü 1’e 10 hesaplamamız var, bu da 30 bin oy demek. Bu da bir tane milletvekili eder. Bizim çalışma prensibimizde 2021 yılı hedeflerimizde 3000 üye yapma hedefimiz var. Aynı şekilde de inşallah daha fazla insana ulaşırız. Teşkilatımız bugüne kadar 111 bin insanla temas geçmiş. Sosyal medya kullanımını artırdığımız gibi yüz yüze görüşmeyi artırma temennisindeyiz. Hedefimiz üye sayımızı artırmak. Teşkilatımızın gücünü daha da çok var etmek hedefimiz” ifadelerine yer verdi.

“Müslüman Türk toplumunda olmayacak şeyler oluyor”

İstanbul Sözleşmesi’nin gençlerde kapanmaz bir yara açtığını vurgulayan Müjdeci, “2021 yılı için inşallah Allah’tan dileğimiz ve temennimiz, hükümetin feraset sahibi olması, yaptığı yanlışları görmesi, ekonomik hamleleri doğru yapması ve ahlaki anlamda erezyona uğrayan genç nesili ifsad eden istanbul sözleşmesini feshetmesi. Bu noktada tek mücadele eden parti Yeniden Refah Partisi ve liderimiz Dr. Fatih Erbakan’dır. İstanbul Sözleşmesi maalesef gençlerde kapanmaz bir yara açtı. Cinsiyet eşitliği adı altında şu anda cinsiyetsizlik yapılıyor. İzmir’de geçen yıllarda biliyorsunuz iki tane erkek çift birbiri ile evlendi. Bunlar Türkiye devletinde gerçekleşiyor. Müslüman Türk toplumunda olmayacak şeyler oluyor. Ve bunu onaylayanlar da ne hikmetse mecliste grubu bulunan 4 tane siyasi partinin ortak imzası ile yayınlanmış. 2014 senesinde yürürlüğe girmiş. Bu noktada da 2021 yılı ekonomik anlamda bir devrim olur inşallah. İnşallah yeni yılda AK Parti’nin; memleketin sorunlarını hızlı bir şekilde dinlemesi, çözüm üretmesi, proje üretmesi, ağır sanayi gerçekleştirmesi, 81 ile 81 fabrika yapması, sağlık anlamında da belirsiz olan sürecin bitirilmesini temenni ediyoruz. 2021 yılından bir beklentimiz de usülsüzlük yapan kamu kurumlarındaki kişilerin, isimlerini telaffuz etmek istemiyorum bir çok alanda herkesin malumu, gereken adli soruşturmanın hızla ivedilikle yapılıp neticeye kavuşturulması dileğimizdir. Ülkemize, milletimize, terörsüz, doğal afetsiz, güçlü ve müreffeh bir Türkiye hayalini yaşıyoruz. 2021 yılına da inşallah bunların temelleri atılmış olur duası ile, memleketimize milletimize 2021 yılının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.