DOLAR 32,4666 0.09%
EURO 34,8061 -0.1%
ALTIN 2.429,59-0,21
BIST 10.082,771,69%
BITCOIN 20622791.501%
Çankırı
16°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

83 okunma

Fenerbahçelilerden protokole nezaket ziyareti

ABONE OL
11 Mart 2021 09:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, dün Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a nezaket ziyaretlerinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Paşabeyoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Karaman, İsmail Özcenk, Av. Serdar Kantar, Ahmet Demirci ve Mehmet Silahsız ile Kurucu Üye Hüseyin Faruk Çamahmetoğlu tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde dernek hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Heyet ilk olarak Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ı makamında ziyaret etti. Paşabeyoğlu ve beraberindekiler, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un selamlarını Vali Ayaz’a ileterek bir süre sohbet ettiler.

Spor hakkında yapılan görüşmelerin ardından Vali Ayaz, teşekkürlerini ileterek derneğin çalışmaları hakkında başalarılar diledi. Dernek adına Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Paşabeyoğlu tarafından Vali Ayaz’a üzerinde ismi yazılı olan lisanslı Fenerbahçe forması hediye edildi.

Dernek yönetiminin ikinci durağı Çankırı Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen tarafından karşılanan heyet, Ali Koç’un selamını ileterek kendisine Fenerbahçe Spor Kulübünün renkleri olan sarı lacivert renklerde çiçek takdimi yaptı. Yapılan sohbette dernek hakkında bilgiler verilerek Çankırı’daki spor ve genel olarak Çankırı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrası Paşabeyoğlu tarafından dernek adına Esen adına hazırlanmış lisanslı Fenerbahçe forması hediye edildi.

“En büyük Fenerbahçeli şu anda Anıtkabir’de”

Heyetin son olarak Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en büyük Fenerbahçeli’nin şu anda Anıtkabir’de olduğuna vurgu yaptı. Karşılıklı hoş sohbetin ardından Aksoy’a lisanslı Fenerbahçe forması hediye edilerek toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Yapılan ziyaretlerin ardından Çankırı Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, basın açıklamasında bulunmak üzere derneğin merkezine intikal ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.