DOLAR 32,4375 0.03%
EURO 34,7594 -0.18%
ALTIN 2.422,55-0,51
BIST 10.082,771,69%
BITCOIN 20523411.2102%
Çankırı
16°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

108 okunma

“Tesis işlemleri için çok büyük çaba sarfediyoruz”

ABONE OL
14 Eylül 2021 18:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1074 Çankırıspor geçtiğimiz haftada Bölgesel Amatör Ligi katılım evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiklerini belirterek transfer çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirtti.

Çankırıspor Kulüp Basın Sözcüsü Emrah Kaymaz Tarafından yaptığı açıklamada, “Anlaşma sağladığımız futbolcular bulunmakta olup alt yapımızdan A takıma çıkardığımız bazı oyuncularımız bulunmaktadır. Geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezonda kadromuzda yer alan bazı oyuncularımızla teknik sorumlumuzun raporu doğrultusunda yola devam edeceğiz. En kısa sürede çalışmalara başlamak istiyorduk fakat aşamadığımız problemlerle karşı karşıya kalıyoruz.” dedi.

Karşı karşıya kaldıklarını belirttiği sorunların spor tesisleri ile ilgili olduğunu belirten Kaymaz, “Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmede 4 yıldır kullandığımız içerisinde futbol sahası kondisyon salonu bulunan kamp eğitim merkezinin bu yıl bizlere verilemeyeceği bilgisini almış bulunmaktayız. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne spor tesisi olan  kamp eğitim merkezinin neden verilemediğini sorduğumuzda Çankırı Valiliğinin kız yurdu olarak kullandırmak istediği bilgisi bizlere verildi. Şu anda teknik ekip ve futbolcularımızın yatacak yeri olmadığından, tesis işlemleri için çok büyük çaba sarfediyoruz.Tesis sorunu çözüldüğünde en kısa sürede topbaşı yapacağımızı kamuoyu bilgisine sunarız.” diyerek antrenmanların en kısa sürede başlayacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.