DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20662425.69663%
Çankırı
13°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

71 okunma

Recep Akdağ, ”Hem kendisi hem genel başkanı özür dilemelidir”

ABONE OL
8 Kasım 2021 09:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdikleri Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını olan bir vatandaşa küfür etme olayını kınadığını ve özür dilemesi gerektiğini ifade eden Recep Akdağ, ”İyi Partili bir milletvekilinin Bingöl’de ziyaret sırasında kendisinin bir şehit yakını olduğunu ifade eden bir kardeşimize, vatandaşımıza çok gariz, çok çirkin ve kabul edilmeyecek bir küfür kelimesi kullanmıştır. Bende kendisini Çankırı’dan bütün milletimizden özür dilemeye devam ediyorum.Hem kendisi hem genel başkanı özür dilemelidir. Bu özürlede geçiştirilebilecek bir durum değildir. İyi Parti Sayın Meral Akşener bu şahıs hakkında gereğini yapmalıdır. Çankırı’dan özellikle de ben bunu vurgulayarak ifade etmek istiyorum.”

AK Parti AR-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca alanında uzman 10 farklı ismi Çankırı’da ağırlayacak “AK Parti Çankırı Teşkilat Akademisi’’’nin ilk gün konuklarından olan sağlık eski bakanlarından Erzurum Milletvekili Recep Akdağ program başlangıcı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Recep Akdağ program hakkında yaptığı değerlendirmelerde, ‘’Bugün Anadolumuzun güzel şehirlerinden Çankırı’dayız. AK Parti AR-GE ekibinin yapmış olduğu eğitim akademisi çalışması için buradayız. Teşkilat Akademisi adı altında yapılan bu çalışmalar aslında Ak Parti’nin eğitim çalışmalarının devamı niteliğinde. Ben bu çalışmaları yürüten AR-GE Başkanımız Mustafa Şen ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten AK Parti’de siyaseti olması gerektiği gibi yapan, vatandaşla hem hal olma anlamında hemde vatandaşa yaklaşımda en makulü bulma anlamında bu eğitimleri uzun zamandan itibaren yapıyor. Bu eğtimler kapsamında bugün Çankırı kardeşlerimizleyiz.” dedi.

”Sayın Meral Akşener bu şahıs hakkında gereğini yapmalıdır”

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdikleri Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını olan bir vatandaşa küfür etme olayını kınadığını ve özür dilemesi gerektiğini ifade eden Recep Akdağ, ”Türkiye’nin gündeminde iki önemli konu var. Birisi maalesef dyeceğim, İyi Partili bir milletvekilinin Bingöl’de ziyaret sırasında kendisinin bir şehit yakını olduğunu ifade eden bir kardeşimize, vatandaşımıza çok gariz, çok çirkin ve kabul edilmeyecek bir küfür kelimesi kullanmıştır. Bende kendisini Çankırı’dan bütün milletimizden özür dilemeye devam ediyorum.Hem kendisi hem genel başkanı özür dilemelidir. Bu özürlede geçiştirilebilecek bir durum değildir. İyi Parti Sayın Meral Akşener bu şahıs hakkında gereğini yapmalıdır. Çankırı’dan özellikle de ben bunu vurgulayarak ifade etmek istiyorum.” diyerek İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çağrıda bulundu.

‘’Bu bir akıl tutulamasıdır’’

Sınır güvenliğinin korunması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde bulunan tezkere hakkında da açıklamalar da bulun AK Parti Milletvekili Recep Akdağ, ”Meclise gelen tezkere gündemine Cumhuriyet Halk Partisi ile HDP’nin hayır oyu vermesi gerçekten çok manidardır. Bu bir akıl tutulamasıdır değerli kardeşlerim. Bu da asla kabul edilebilir bir durum değildir. Senelerdir büyük bir mücadele içindeyiz hamd olsun. Özellikle son senelerde çok muvaffakiyetimiz var. Gerektiğinde sınırötesine güç gönderilmeden nasıl başarılabilecek bir iştir. Senelerdir sınırımızın güneyinde bir PKK’nın devleti kurulmaya çalıştığını biliyoruz. Onun için burada da CHP büyük bir hata yapmıştır. HDP’den de beklenen bir şeydir.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.