DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20379286.29521%
Çankırı
11°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Çankırı için müjdeler verdi
166 okunma

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Çankırı için müjdeler verdi

ABONE OL
7 Mart 2024 16:59
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Çankırı için müjdeler verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Çankırı’da bir dizi ziyarette bulundu.
Çeşitli programlara katılmak üzere Çankırı’ya gelen Bakan Yumaklı, ziyaretlerine Kızılırmak Seçim Ofisi ile başladı. Ardından Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar’ı ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Çankırı’da ilgili kurumlarca yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ziyaretlerine AK Parti Çankırı İl Başkanlığı ile devam etti. İl, İlçe Ana Kademe, Gençlik, Belediye Başkan ve Adayları ve İlçe Başkanları ile bir araya geldiği ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “Bizler 22 yıldır AK Parti olarak bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ve bu memleket için, bu memleketin insanı için, Cumhurbaşkanımızın deyimiyle ‘efendi değil, hizmetkar olmaya, kendini adamış insanlarız.’ AK Parti’nin diğerlerinden ayrıldığı en önemli nokta bu. Çünkü burada biz Türkiye istikbalinin inşasını hedefledik. Bu istikbal hedeflemesi sadece bugün için değil, yarın için, çocuklarımız için, bu memlekette ezel ve ebed yaşayacak ve dalgalanacak olan bayrağımız için yapılan bütün iş ve işlemlerdir. Hiçbir zaman da 22 yıl içerisinde bu heyecanımızı asla kaybetmedik” diye konuştu.
Toplantı kapsamında Çankırı’ya yapılacak yatırımlarla ilgili müjde veren Bakan Yumaklı, “Çankırı için ilk müjdemiz İğdir Göletinde Nisan ayında ihale yapılmış olacak. Daha önceden bir takım problemleri oldu, yapan firmayla alakalı ama onların hepsi çözüldü. Dikenli ve Hacılar barajıyla alakalı ölçümleme ve plan, proje kısımları devam ediyor. İnşallah bu yıl içerisinde projelerini tamamlayıp 2025 da yatırım programına teklif edeceğiz. Deyim Deresi iler alakalı ıslah projesini Devlet Su İşleri 10 gün içerisinde bitirmiş olacak. ” dedi.
Terörün AK Parti’nin kırmızı çizgisi olduğunu belirten Bakan Yumaklı, “AK Parti’nin her şeyden önce vatanın bölünmez bütünlüğüne ve istikbaline sahip çıkma davası da var. Bunu da altını çizerek söylemek istiyorum. Çünkü milletimizin birliğine, birliğine, geleceğine, istikbaline kastetmek isteyenler her zaman için AK Parti anlayışını, AK Parti’nin vatan sevdasını karşısında buldular. Ben bütün, bu uğurda şehit olan, 15 Temmuz sonrasında, günümüzde ve öncesinde vatan için, memleket için fedai can etmiş kimler varsa hepsine Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum, hepsine Allah razı olsun diyorum, minnettarlığımızı tekraren ifade etmek istiyorum. İşte bu terörü bitirmek için Cumhurbaşkanımızla defaatle ifade ediyorlar. Bugün dünyanın kabul ettiği, artık İHA’sıyla, SİHA’sıyla bütün unsurlarıyla dünyadaki savaş metodolojilerini değiştirecek yeni hava şartları teknolojileriyle birlikte inşallah bu terörle alakalı kısmı bizler çözmüş, bitirmiş olacağız. Devletiyle, milletiyle hep birlikte verilen bir mücadele. Siyasette de aynı kararlılığın devamı önemli. İşte bu devamı AK Parti kadroları sağlamış durumda. Teröre ve işbirlikçilerine her zaman için verilecek zerre kadar bir tavizin olmadığını söylüyoruz. Bizim AK Parti olarak kırmızı çizgimiz terördür, milletimizin de kırmızı çizgisidir. Bu yüzden 31 Mart seçimlerinde hep bir şeyler bulma amacıyla hareket edenlerin, kent uzlaşısı diye bize yutturulmaya çalışılan, o kabul edilemez durumların bedelini sandıkta bir kez daha halkımız muhalefete soracaktır” ifadelerini kullandı.
Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan ekonomiye, sağlıktan eğitime olması gereken ne varsa çok büyük hamleler gerçekleştirildiğini vurgulayan Bakan Yumaklı, Türkiye’nin artık örnek alan değil, örnek olan bir ülke haline geldiğini ifade etti.
Toplantı sonrası esnaf gezisi gerçekleştiren ve ardından merkez ve köy mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile Koç Otelde bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ziyaretlerine Kurşunlu ilçesi ile devam etti.
Muhabir: Ünzüle Yeşil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.