Çankırı’da Yeni Gün
Salgın nedeniyle zor günler geçiren Atkaracalar esnafına Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz’dan büyük bir destek geldi. Atkaracalar belediye meclisi mart ayı toplantısında Başkan Oflaz %50 kira indirimini ve su indirimi oybirliğiyle kabul etti.
Atkaracalar Belediye Başkanı Oflaz, yaptığı açıklamada ” Covit 19 sürecinde her daim halkımızın emrinde olduğumuz gibi halkımıza bu süreç de belediyemizin gücü ve imkanları dahilinde ekonomik destek olabilmek için Mart ayı meclis toplantısında belediye meclisimizin oy birliği ile almış olduğu karar doğrultusunda,
01,01,2021 tarihinden geçerli olmak kaydı ile 6 ay müddetince tüm su abonelerimize %50 ve tüm kiracılarımıza yaptıkları iş kollarına göre %20 ile %50 arasında indirim desteği sağlayarak vatandaşımızın derdine derman olmaya çalıştık” dedi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
24 Mart 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
24 Mart 2023EKONOMİ
24 Mart 2023BÖLGESEL
24 Mart 2023BÖLGESEL
24 Mart 2023BÖLGESEL
24 Mart 2023BÖLGESEL
24 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.