Çankırı’da Yeni Gün
Korgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Korgun İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Herkes İçin Spor (HES) yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Korgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama metni yayınladı.Yayınlanan metinde,
“T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokolle; Yaz Kuran Kursları ve Yaz Spor Okulları çerçevesinde; Korgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve İlçe Müftülüğümüz işbirliği ile tertip edilecek Futbol, Masa Tenisi, HES (Herkes İçin Spor) ve yöresel yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilerimize verilmek üzere;
Korgun Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz sayın Halil DİNLEMEZ’in girişimleri sonucu temin edilen spor malzemeleri; İlçe Müftümüz sayın Mahmut AY’ a teslim edilmiştir. Katkılarından dolayı Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Ekrem GERGİNCİ’ye teşekkür ederiz.” sözlerine yer verildi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Mayıs 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
29 Mayıs 2023EKONOMİ
29 Mayıs 2023BÖLGESEL
29 Mayıs 2023BÖLGESEL
29 Mayıs 2023BÖLGESEL
29 Mayıs 2023BÖLGESEL
29 Mayıs 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.