Çankırı Belediyespor Kulübü Veteranlar Futbol Takımı, hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın üç günü idman yaparak performansını yüksek tutan takım, hazırlık maçlarında da işi sıkı tutuyor.
Çankırı Belediyesi Veteranlar Futbol Takımı, geçtiğimiz günlerde Tosya’nın ev sahipliğinde düzenlenen hazırlık maçına katıldı. Tosya Veteranlar Futbol Takımı ile şehir stadında yapılan karşılaşmada 1-0 üstünlük elde eden takımımız, eve mutlu döndü. Hazırlık maçlarının dostluk maçı olarak her iki takıma da performans sergileme ve daha fazla çalışma fırsatı sağladığını belirten Kulüp Başkanı Ferhat Mutlu, “Hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sıkı tutuyoruz. İlimize bu grupta da yeni heyecanlar yaşatmak istiyoruz. Başkanımız İsmail Hakkı Esen’in desteği bizimle olduğu sürece sporseverlere güzel maçlar izlettireceğimize inanıyoruz.” dedi.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
27 Eylül 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
27 Eylül 2023EKONOMİ
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023BÖLGESEL
27 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.