Çankırı’da Yeni Gün
Çankırı Belediyesi’nin Mevlit Kandili münasebeti ile gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim ziyafeti, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Kur’an-ı Kerim kursu hocaları ve kursiyerleri, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği günde Çankırı’da yaşayan kadınları bir araya getirdi.
Çankırı’da Mevlit Kandili dualar ile karşılandı. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen Mevlit Kandili Özel Programı’nda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okundu, dualar edildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen’in ev sahipliğinde yapılan programa çok sayıda kadın katıldı. Mevlit Kandili’nin anlam ve öneminin anlatıldığı program, Sakal-ı Şerif’in gösterilmesinin ardından geleneksel kandil simidi dağıtımı ile son buldu.
ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Nisan 2023ÇANKIRI GÜNDEMİ
01 Nisan 2023EKONOMİ
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023BÖLGESEL
01 Nisan 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.